News Flash:

Omleta cu mazare si branza pecorino

27 Mai 2013
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

amaretto
2 linguri frunze de menta taiate marunt
3 linguri branza pecorino romano rasa
3 linguri unt nesarat
6 oua
sare Kosher
piper proaspat macina
1 lingura ulei de masline
1 lingurita zeama de lamaie
50 g mazare congelata sau proaspata

Mod de preparare:

Fierbe mazarea intr-un 1 litru de apa sarata. Stoarce-o si pune-o intr-un bol. Stoarce deasupra ei lamaia, adauga sarea si piperul si pune-le deoparte.

Bate ouale impreuna cu sare si piper intr-un castron. Incalzeste untul intr-o tigaie la foc mediu si cand printe o nuanta maronie adauga ouale. Cand omleta este coapta pe ambele parti, adauga mazarea, jumatate din cantitatea de branza si frunzele de menta. Pune omleta pe un platou si decoreaz-o cu restul de menta si branza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaretto oua mazare congelata apa sarata castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020728 (s)