News Flash:

Omleta cu jumari

20 Decembrie 2011
4280 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu jumari
Ingrediente:

4 oua
3-4 jumari
100 g cascaval
90 g branza de oaie
40 g branza topita
2 fire de patrunjel
o lingura ulei
1 lingura de pasta de tomate
piper
sare
   
Mod de preparare:

Ouale se pun intr-un castron mai mare, impreuna cu branza topita, cascavalul ras, branza de oaie rasa, se potriveste de piper si sare si se amesteca bine. Se adauga jumarile taiate in bucatele mici si pasta de tomate, jumarile taiate in bucatele mici si se amesteca iarasi. Compozitia rezultata se pune intr-o tigaie, iar deasupra se preasara patrunjelul tocat marunt. Din cand in cand, omleta se intoarce de pe o parte pe alta.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua jumari cascaval branza topita patrunjel ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1717 viz    0 com
1845 viz    0 com
1202 viz    0 com
1570 viz    0 com
1260 viz    0 com
1186 viz    0 com
2031 viz    0 com
3252 viz    0 com
4168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018758 (s)