News Flash:

Omleta cu jambon

16 Decembrie 2011
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu jambon
Ingrediente: 4 oua 7 felii subtiri de jambon un cartof un ardei rosu mediu o mana de boabe de mazare congelate 100 ml smantana pt gatit ulei de masline sare piper sare Mod de preparare: Prima data se curata si se fierbe cartoful. In acest timp, se taie marunt ardeiul si se pune la calit, in jur de 2 minute, in ulei de masline. Dupa aceea se adauga cartoful taiat marunt, mazarea, se potriveste de piper si sare si se lasa in tigaie, la calit, in jur de 5 minute, la foc iute. Spre final se pune smantana, se amesteca bine si se ia de pe foc. Ouale se bat cate doua, se face o omleta subtire si se pune pe o farfurie plata. Pe jumatate din omleta se pune o felie de jambon, jumatate din amestecul de legume, alta felie de jambon si se acopera cu cealalta jumatate de omleta. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua jambon patrunjel radacina smantana placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1195 viz    0 com
2044 viz    0 com
3319 viz    0 com
4202 viz    0 com
2196 viz    0 com
1945 viz    0 com
2026 viz    2 com
1302 viz    0 com
2055 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013199 (s)