News Flash:

Omleta cu fasole galbena

22 Iulie 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu fasole galbena
Ingrediente: 200 g fasole galbena fiarta 5 oua 1 ceapa sare ulei Mod de preparare: Se curata ceapa, se caleste in putin ulei, se adauga fasolea fiarta si taiata. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna si se adauga ouale batute cu un praf de sare. Dupa ce s-au rumenit, se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastai retete vegetariene oua sare ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3404 viz    0 com
1382 viz    0 com
969 viz    0 com
1491 viz    0 com
1673 viz    0 com
1143 viz    0 com
2001 viz    0 com
5078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013047 (s)