News Flash:

Omleta cu fasole galbena

22 Iulie 2011
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu fasole galbena
Ingrediente: 200 g fasole galbena fiarta 5 oua 1 ceapa sare ulei Mod de preparare: Se curata ceapa, se caleste in putin ulei, se adauga fasolea fiarta si taiata. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna si se adauga ouale batute cu un praf de sare. Dupa ce s-au rumenit, se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastai retete vegetariene oua sare ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3288 viz    0 com
1296 viz    0 com
902 viz    0 com
1412 viz    0 com
1607 viz    0 com
1082 viz    0 com
1905 viz    0 com
4985 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018700 (s)