News Flash:

Omleta cu dovlecei, ricotta si busuioc

21 Decembrie 2012
3423 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua batute
2 dovlecei dati prin razatoare
2 catei de usturoi zdrobiti
125 g branza ricotta pisata
sare
250 g rosii cherry taiate pe jumatate
2 lingurite ulei de masline
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul. Se bat ouale cu usturoi. Incorporam usor branza si dovleceii si asezonam cu sare. Incingem uleiul intr-o tigaie cu diametru de 20 cm. Turnam amestecul de oua in tigaie si lasam la foc mediu timp de 5 minute. Transferam apoi tigaia in cuptor si lasam sa se rumeneasca pe deasupra. Se taie omleta felii. Punem rosioarele in farfurioare si servim cu omleta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute dovlecei branza ricotta sare rosii cherry busuioc tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3166 viz    0 com
1130 viz    0 com
1286 viz    0 com
2878 viz    0 com
4769 viz    0 com
3800 viz    0 com
1118 viz    0 com
2436 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020502 (s)