News Flash:

Omleta cu dovlecei, ricotta si busuioc

21 Decembrie 2012
3484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua batute
2 dovlecei dati prin razatoare
2 catei de usturoi zdrobiti
125 g branza ricotta pisata
sare
250 g rosii cherry taiate pe jumatate
2 lingurite ulei de masline
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul. Se bat ouale cu usturoi. Incorporam usor branza si dovleceii si asezonam cu sare. Incingem uleiul intr-o tigaie cu diametru de 20 cm. Turnam amestecul de oua in tigaie si lasam la foc mediu timp de 5 minute. Transferam apoi tigaia in cuptor si lasam sa se rumeneasca pe deasupra. Se taie omleta felii. Punem rosioarele in farfurioare si servim cu omleta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute dovlecei branza ricotta sare rosii cherry busuioc tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3210 viz    0 com
1176 viz    0 com
1328 viz    0 com
2969 viz    0 com
4942 viz    0 com
3855 viz    0 com
1151 viz    0 com
2466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013518 (s)