News Flash:

Omleta cu dovlecei

6 Septembrie 2011
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu dovlecei
Ingrediente: 4 dovlecei 4 oua ulei de masline 100g parmezan ras Mod de preparare: Mai intai se spala dovleceii si li se taie codita si varful. Dupa aceea se taie rondele de 1 cm, se dau la tigaie cu o lingura de ulei de masline timp de 10-15 minute si se sareaza. La final se poate presara cu patrunjel tocat marunt. Ouale se bat spuma, dupa care se incorporeaza parmezanul ras si se varsa in tigaie peste dovlecei. Se coace pe ambele parti, avand grija sa nu se faramiteze. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale retete vegetariene ovaz oua placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1184 viz    0 com
2566 viz    0 com
1122 viz    1 com
1019 viz    0 com
1950 viz    0 com
1621 viz    0 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018458 (s)