News Flash:

Omleta cu de toate

25 Mai 2012
1720 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu de toate
Ingrediente:

3-4 oua
150 g carne de porc afumata
2 cartofi
50 g cascaval
sare
piper


Mod de preparare:


Carnea am calit-o putin, apoi am dat-o deoparte. Cartofii se curata, si se taie pai. Se pun la prajit in ulei. Cand sunt aproape facuti, se pune carnea deja prajita.
Se bat bine ouale cu 2 linguri lapte, piper, sare si se adauga cascavalul rase fin. Compozitia de oua si branzeturi se adauga in tigaie, acoperind toata suprafata. Se lasa sa se prajeasca pana este gata.
Se serveste cu rondele de masline verzi si negre sau cu o salata de rosii.
Omleta cu de toate pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cartofi cascaval sarepiper branzeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1389 viz    0 com
5380 viz    0 com
2199 viz    0 com
3253 viz    0 com
3576 viz    0 com
3000 viz    0 com
4710 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024308 (s)