News Flash:

Omleta cu costita afumata

6 Mai 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu costita afumata
Ingrediente: 4 buc oua 60 g costita afumata sare Mod de preparare: Costita afumata se taie cuburi mici si se prajeste. Ouale se sparg intr-un bol, se bat bine, se adauga sare, se toarna peste costita si se rumenesc pe ambele parti. Se ruleaza ca o clatita si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

omleta oua pane mujdei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
1066 viz    0 com
1989 viz    0 com
1947 viz    0 com
876 viz    0 com
923 viz    0 com
1392 viz    0 com
2381 viz    0 com
2933 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019264 (s)