News Flash:

Omleta cu costita afumata

6 Mai 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu costita afumata
Ingrediente: 4 buc oua 60 g costita afumata sare Mod de preparare: Costita afumata se taie cuburi mici si se prajeste. Ouale se sparg intr-un bol, se bat bine, se adauga sare, se toarna peste costita si se rumenesc pe ambele parti. Se ruleaza ca o clatita si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta oua pane mujdei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1057 viz    0 com
1212 viz    0 com
2093 viz    0 com
2094 viz    0 com
958 viz    0 com
1055 viz    0 com
1523 viz    0 com
2530 viz    0 com
3067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013616 (s)