News Flash:

Omleta cu costita afumata

6 Mai 2011
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu costita afumata
Ingrediente: 4 buc oua 60 g costita afumata sare Mod de preparare: Costita afumata se taie cuburi mici si se prajeste. Ouale se sparg intr-un bol, se bat bine, se adauga sare, se toarna peste costita si se rumenesc pe ambele parti. Se ruleaza ca o clatita si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta oua pane mujdei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1016 viz    0 com
1157 viz    0 com
2046 viz    0 com
2028 viz    0 com
932 viz    0 com
1008 viz    0 com
1496 viz    0 com
2493 viz    0 com
3016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013306 (s)