News Flash:

Omleta cu conserva de somon

28 Martie 2013
2274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g parmezan
400 g fulgi de somon (conserva)
2 cepe verzi tocate marunt
1 lingura marar tocat
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
6 oua

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 190 grade. Ungem o tava dreptunghiulara si o tapetam cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam somonul cu marar, ceapa si coaja de lamaie si le punem apoi in tava. Amestecam ouale cu parmezan si turnam peste somon. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2780 viz    0 com
3240 viz    0 com
2841 viz    0 com
1713 viz    0 com
2299 viz    0 com
3190 viz    0 com
1749 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016324 (s)