News Flash:

Omleta cu ciuperci si rosii

19 Decembrie 2012
2962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciuperci
30 g unt
75 g branza matura data prin razatoare
2 rosii taiate felii
4 oua
1 lingura patrunjel tocata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul. Intr-o tigaie topim 20 g unt si punem ciupercile si rosiile la calit timp de 3 minute. Se bat ouale intr-un bol cu o lingura de apa rece. Incorporam branza, patrunjelul si apoi amestecam cu ciupercile si rosiile. Asezonam cu sare dupa gust. Intr-o tigaie curata topim, la foc mediu, untul ramas si punem compozitia in tigaie. Amestecam un pic si lasam sa se lege un pic omleta dupa care transferam tigaia in cuptor si lasam sa se rumeneasca timp de 3 minute. Taiem felii si servim cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci unt branza matura rosii oua patrunjel tigaie bol apa rece cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4936 viz    0 com
3852 viz    0 com
1149 viz    0 com
2466 viz    0 com
1323 viz    0 com
3082 viz    0 com
1157 viz    0 com
5860 viz    0 com
2448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013414 (s)