News Flash:

Omleta cu ceapa verde si ton

28 Mai 2012
4212 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu ceapa verde si ton
Ingrediente:

6 oua batute
185 g ton din conserva
1 legatura de sparanghel tocat
80 ml smantana
4 cepe verzi tocate marunt
20 g unt
1 lingura capere tocate
1 lingura marar tocat

Mod de preparare:

Punem sparanghelul intr-o oala si-l acoperim cu apa clocotita. Il lasam sa stea asa timp de un minut, dupa care-l trecem prin jet de apa rece. Se pat ouale cu smantana intr-un bol si se adauga sare dupa gust. Incingem cuptorul. Intr-o tigaie topim untul si punem ceapa si caperele la calit, amestecand ocazional, timp de 2 minute. Adaugam sparanghelul, tonul si mararul. Amestecam ouale cu aceasta compozitie si lasam sa se rumeneasca la foc minim timp de 3 minute. Bagam la cuptor si lasam sa prinda o crusta maroniu-aurie. Taiem felii si servim cu rosioare.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ton sparanghel smantana cepe verzi unt capere marar oala cuptor crusta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5473 viz    0 com
18509 viz    0 com
3985 viz    0 com
1766 viz    0 com
1422 viz    0 com
5431 viz    0 com
2260 viz    0 com
3304 viz    0 com
3612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014992 (s)