News Flash:

Omleta cu ceapa verde

22 Iunie 2011
2179 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta si ceapa verde
Ingrediente: 5 oua 2-3 legaturi de ceapa verde patrunjel verde 4-5 linguri parmezan ras Mod de preparare: Ceapa tocata marunta se pune intr-o tigaie cu putin ulei pe foc mic sa se inmoaie bine. Din cand in cand se amesteca. Cand este aproape gata, se bat ouale cu sare, piper, se adauga parmezanul ras si patrunjelul tocat marunt. Apoi se pune peste ceapa in tigaie. Cu o lingura de lemn se amesteca ceapa cu ouale si se lasa la foc potrivit, pana se rumeneste pe o parte. Apoi se intoarce si pe cealalta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta almette patrunjel verde sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2308 viz    0 com
1265 viz    0 com
944 viz    0 com
1256 viz    0 com
969 viz    0 com
1037 viz    0 com
1227 viz    0 com
1185 viz    0 com
1156 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019392 (s)