News Flash:

Omleta cu cas

1 Septembrie 2011
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu cas
Ingrediente: 6 oua 1 lingurita faina 6 linguri de lapte 100 g cas unt sare piper Mod de preparare: Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare si se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste compozitia intr-o tigaie cu unt incins. Omleta se serveste fierbinte, presarata deasupra cu cas ras. sursa articolo: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua retete vegetariene faina lapte urzici unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1078 viz    0 com
1179 viz    0 com
1340 viz    0 com
1515 viz    0 com
1078 viz    0 com
1300 viz    0 com
1530 viz    0 com
2998 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017434 (s)