News Flash:

Omleta cu cartofi si sunca la cuptor

24 Februarie 2012
3055 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu cartofi si sunca la cuptor
Ingrediente:

80 g sunca presata
4 oua
600 g cartofi taiati cubulete
1 ceapa rosie tocata
200 g rosii cherry
1 lingura cimbru
ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce icningem la 185 de grade cuptorul, amestecam sunca cu rosii, ceapa si cartofi. Punem amestecul intr-un vas de iena si stropim cu ulei de masline. Bagam la cuptor timp de 50 de minute. Scoatem vasul din cuptor, presaram cimbru si facem 4 gropite cu o lingura. Spargem cate un ou in fiecare gropita si bagam din nou la cuptor pentru inca 10 minute. Adaugam sare dupa gust si servim la micul dejun.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata oua cartofi ceapa rosie rosii cherry cimbru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024812 (s)