News Flash:

Omleta cu cartofi si branza

29 August 2012
4086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
500 g cartofi fierti, taiati felii
50 ml lapte
2 linguri ulei de masline
200 g branza data prin razatoare
2 cepe tocate
1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Se bat ouale cu laptele intr-un bol si adaugam apoi branza si putina sare. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie si punem la calit ceapa si usturoiul. Amestecam ceapa calita si usturoiul cu ouale si cartofii. Curatam tigaia si punem uleiul ramas la incins la foc mic. Turnam compozitia pentru omleta in tigaie si lasam pe foc timp de 3 minute, dupa care transferam tigaia in cuptor si lasam sa se rumeneasca timp de 15 minute. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cartofi lapte branza cepe usturoi foc mic cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2931 viz    0 com
2610 viz    0 com
1264 viz    0 com
6479 viz    0 com
3354 viz    0 com
2405 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019551 (s)