News Flash:

Omleta cu cartofi

6 Aprilie 2011
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu cartofi
Ingrediente: 6 oua crude sare piper macinat 1/2 kg cartofi 1 cana ulei 4 rosii 2 ardei Mod de preparare: 1. Curatati cartofii, ii spalati si ii dati pe razatoarea mare. 2. Spalati in mai multe ape, ii scurgeti in prosop curat si ii dati deoparte. 3. Bateti bine cu 6 oua cu sare, piper macinat si o cana cu apa rece, iar cand ouale arata ca o spuma, adaugati cartofii, mai bateti amestecul inca un minut si rasturnati in tigaia cu ulei incins. 4. Omleta o intoarceti cand s-a rumenit pe o parte, trecand-o in alta tigaie si lasand-o sa stea in continuare la foc mic. 5. Cand s-a rumenit, o scoateti pe un platou, o rulati si o taiati felii si serviti cu jumatati de rosii sau de ardei gras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta cartofi oua crude oua sare piper macinat ulei rosii ardei spuma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1156 viz    0 com
1292 viz    0 com
2043 viz    0 com
1184 viz    0 com
1180 viz    0 com
1415 viz    0 com
1944 viz    0 com
1414 viz    0 com
1328 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012733 (s)