News Flash:

Omleta cu carne si branza

21 Decembrie 2012
3222 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui fiert
6 oua
1 lingura ulei de masline
3 cepe verzi tocate
250 g boabe de porumb
2 dovlecei dati prin razatoare
100 g branza data prin razatoare

Mod de preparare:


Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem carnita de pui (tocata), ceapa, dovlecelul si porumbul la calit. Intre timp, incingem cuptorul. Amestecam ouale cu branza si amestecam acest amestec cu cel de legume si pui. Lasam pe foc timp de 5 minute, dupa care transferam tigaia la cuptor si mai lasam sa stea 2-3 minute sau pana cand prinde o crusta auriu-maronie. Se taie felii si se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cepe verzi dovlecei branza tigaie foc mediu crusta auriu-maronie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
1350 viz    0 com
2991 viz    0 com
4995 viz    0 com
3877 viz    0 com
1161 viz    0 com
2484 viz    0 com
1346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013792 (s)