News Flash:

Omleta cu carne de porc

13 Martie 2013
4532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
100 g carne de porc la cuptor
rosii cherry
3 linguri legume sotate
piper
fulgi de ardei iute
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Legumele sotate si carne de porc mi-au ramas de la cina. Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, l-am lasat sa se incalzeasca, apoi am pus legumele sotate si  bucata de carne taiata bucati.  Cand s-au incalzit putin, am pus ouale batute in care am pus sare, piper si fulgi de ardei iute. Am acoperit cu un capac si am lasat la foc mic pana cand omleta s-a copt bine.

Omleta recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua rosii cherry legume sotate piper sare cina tigaie capac foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014535 (s)