News Flash:

Omleta cu carnaciori si dovlecel

19 August 2011
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu carnaciori si dovlecel
Ingrediente: 1 dovlecel 2 carnaciori picanti 1 ceapa 1 ardei 5 oua 2 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Carnaciorii se taie bucatele mici si se pun la prajit in 2 linguri ulei de masline. Focul se reduce la minim. Se curata dovlecelul si se taie marunt. Se adauga peste carnaciori in tigaie. Se toaca ceapa si ardeiul si se pun si ei in tigaie. Se lasa pana se calesc bine. Intre timp se bat ouale cu condimentele si se adauga in tigaie. Se amesteca  toate, ca sa nu se prinda de fundul tigaii. Se serveste cu mujdei de usturoi sau salata de rosii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala dovlecel placinte ceapa ardei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2782 viz    0 com
996 viz    0 com
900 viz    0 com
2167 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020135 (s)