News Flash:

Omleta cu branza si spanac

29 Mai 2012
3501 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu branza si spanac
Ingrediente:

5 oua
1 ceapa medie
70 g emmentaler
300 g spanac congelat
300 g branza de vaci
unt
3 linguri pesmet
3 catei usturoi
ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in uleiul de masline. Am adaugat spanacul si putina apa si am lasat cca 15-20 minute. Am pus putina sare, iar spre final si cateii de usturoi taiati pe jumatate. Ouale le-am amestecat bine, adaugand sare si piper. Am adaugat branza de vaci nesarata (in varianta originala era 250 g ricotta) si emmentalerul si am amestecat bine.
Peste amestecul de oua am adaugat spanacul calit si lasat la scurs bine.
Am uns cu unt un vas de yena, pe care l-am tapetat apoi cu pesmet.
Am adaugat in vas amestecul de oua si spanac si am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade C (compozitia se va dezlipi de pe peretii vasului).
Omleta cu branza si spanac pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ceapa emmentaler spanac unt pesmet usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4164 viz    0 com
5376 viz    0 com
18387 viz    0 com
3914 viz    0 com
1695 viz    0 com
1375 viz    0 com
5360 viz    0 com
2187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020018 (s)