News Flash:

Omleta cu branza si patrunjel

20 Noiembrie 2012
3483 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
30 g branza data prin razatoare
1 lingura lapte
3 lingurite patrunjel tocat
3 lingurite arpagic tocat
sare
5 g unt

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam cu o furculita ouale cu lapte, patrunjel si arpagicul. Asezonam cu sare. Topim untul intr-o tigaie si punem ouale in tigaie. Dupa un minut, presaram branza pe deasupra si cu o lingurita indoim omleta de la jumatate, astfel inchidem in interior umplutura de branza. Lasam pana se rumeneste si apoi o scoatem pe o farfurie. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua branza lapte patrunjel arpagic sare unt bol furculita lingurita salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013275 (s)