News Flash:

Omleta cu branza si marar

6 Aprilie 2011
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu branza si marar
Ingrediente: 3 oua 50 ml lapte marar 4 felii branza de vaca Mod de preparare: 1. Spargeti intr-un castron cele 3 oua si le bateti bine impreuna cu un praf de sare. 2. Tocati marunt mararul si impreuna cu laptele, il adaugati in ouale batute. 3. Puneti putin ulei intr-o tigaie si lasati sa se incinga, dupa care dati drumul compozitiei de oua cu lapte si marar. 4. Cand s-a prajit bine pe o parte o intoarceti cu grija cu ajutorul unei palete pentru a nu o rupe si o lasati sa se prajeasca bine si pe cea de-a doua parte. 5. Cand este gata prajita, scoateti omleta pe o farfurie, adaugati feliile de branza deasupra, o rulati si o prindeti cu ajutorul unor scobitori pentru a nu se desface. 6. Lasati sa stea netaiata suficient timp cat branza dinauntru sa se topeasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta branza marar oua lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1287 viz    0 com
2152 viz    0 com
1308 viz    0 com
1147 viz    0 com
1280 viz    0 com
2030 viz    0 com
1168 viz    0 com
1173 viz    0 com
1403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019669 (s)