News Flash:

Omleta cu branza de capra, tarhon si spanac

14 Mai 2013
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

branza de capra
unt pentru prajit
piper negru macinat
sare de mare
ierburi proaspet
chives
patrunjel
tarhon
1 mana de baby spanac
2 linguri de smantana sau lapte de cocos
1 ou
salata verde

Mod de preparare:

Scufunda ouale in apa de la robinet (asta le va aduce la temperatura camerei si te va ajuta sa le gatesti mai usor). Toaca marunt ierburile si spanacul. Adauga ouale, smantana, sarea si piperul si amesteca-le foarte bine pana se combina intre ele. Topeste untul la foc mediu si intinde-l bine in tigaie. Cand incepe sa prinda o nuanta maronie, adauga amestecul de oua si verdeturi. Lasa pe foc 1-2 minute, pana se coace bine.
Pune omleta pe un platou si umple-o cu salata verde si branza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde nuanta maronie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014811 (s)