News Flash:

Omleta cu bame si branza

12 Decembrie 2012
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
1/2 ceapa mica
1 rosie mare
4 ciuperci
branza
1/2 ardei gras rosu
1 mana de bame (curatate de codita)
1/2 lingurita ulei
marar sau patrunjel
piper
sare dupa gust
 
Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt. Cand isi schimba culoarea, se adauga bamele si ciupercile feliate, care se tin pe foc pana cand se inmoaie. Dupa 5 minute se adauga rosia taiata marunt si ardeiul tocat, se lasa putin si se sparg deasupra ouale. Se lasa sa se coaca si cand e gata se scoate din tigaie. Se serveste cu branza rasa deasupra si patrunjel sau marar tocat.

sursa: suntfericita
 
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ceapa rosie ciuperci branza bame ulei marar patrunjel piper sare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5618 viz    0 com
2392 viz    0 com
2237 viz    0 com
2028 viz    0 com
3277 viz    0 com
3736 viz    0 com
2160 viz    0 com
1863 viz    0 com
3912 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020061 (s)