News Flash:

Oladii pufoase cu branza, ca la bunica acasa - Nu se lipesc si nu se rup in tigaie

9 Martie 2017
12192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr iaurt
80-90 gr zahar
2-3 oua
30 ml ulei
200 gr branza de vaci
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
9-10 linguri faina

Mod de preparare:

1. Amesteca ouale cu zaharul, iaurtul si bicarbonatul de sodiu.
2. Pune faina si branza si amesteca iarasi, folosind un tel sau un blender.
3. Incinge ulei intr-o tigaie si pune oladiile la prajit, pe ambele parti.
Scoate-le intr-o farfurie acoperit cu prosopele absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta oladii oladii branza oladii pufoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022341 (s)