News Flash:

Oladii cu sos de smantana - Trucul din spatele culorii apetisante

15 Iulie 2016
6379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr dovlecei
2 oua
cam 1 pahar de faina de grau
2-3 frunze de patrunjel
1 pahar de smantana
1 ceapa mai mare
1 lingurita praf de copt
150 gr branza
2-3 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

1. Spala dovleceii si da-i pe razatoare. Stoarce-i bine de zeama.
2. Toaca marunt ceapa, patrunjelul si usturoiul.
3. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca (cu exceptia uleiului, a smantanei si a usturoiului).
4. Incinge uleiul, ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o sub forma de turtita si pune-o la prajit. Procedeaza asa pana la final. Pune oladiile pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
5. Amesteca smantana cu usturoiul.
6. Serveste oladiile cu acest sos.
Secretul culorii este sa folosesti dovlecei tineri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta oladii oladii dovlecei retete dovlecei retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019999 (s)