News Flash:

Oeufs en cocotte cu spanac

10 Mai 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Oeufs en cocotte cu spanac
Ingrediente: 50 g branza Gruyere 40 g unt moale 200 g spanac proaspat sare 700 g apa 4 oua la temperatura camerei piper 100 g paine prajita, taiata batoane Mod de preparare: 1. Puneti în bol branza Gruyere, faramitati 4 sec. / viteza 5. Goliti bolul într-un castron. Dati deoparte. 2. Puneti în bol 30 g unt, spanacul si sarea, fierbeti 10 min. / 100º / viteza 1, cu paharelul înclinat. Scoateti compozitia din bol si dati deoparte. 3. Turnati apa în bol, aduceti la punctul de fierbere 6 min. / 100º / viteza 1. Între timp, distribuiti spanacul în 4 forme individuale de aluminiu unse cu unt si presarati-l cu branza rasa. Spargeti cate un ou în fiecare forma, sarati si piparati dupa gust. Dispuneti formele în recipientul Varoma. 4. Pozitionati aroma si fierbeti (coaceti) 8 min. / Varoma / viteza 1. 5. Serviti ouale însotite de batoane de pâine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine prajita spanac unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
1157 viz    0 com
1171 viz    0 com
1018 viz    0 com
2413 viz    0 com
1264 viz    0 com
1169 viz    0 com
1241 viz    0 com
1925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019325 (s)