News Flash:

Oeufs en cocotte cu spanac

10 Mai 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Oeufs en cocotte cu spanac
Ingrediente: 50 g branza Gruyere 40 g unt moale 200 g spanac proaspat sare 700 g apa 4 oua la temperatura camerei piper 100 g paine prajita, taiata batoane Mod de preparare: 1. Puneti în bol branza Gruyere, faramitati 4 sec. / viteza 5. Goliti bolul într-un castron. Dati deoparte. 2. Puneti în bol 30 g unt, spanacul si sarea, fierbeti 10 min. / 100º / viteza 1, cu paharelul înclinat. Scoateti compozitia din bol si dati deoparte. 3. Turnati apa în bol, aduceti la punctul de fierbere 6 min. / 100º / viteza 1. Între timp, distribuiti spanacul în 4 forme individuale de aluminiu unse cu unt si presarati-l cu branza rasa. Spargeti cate un ou în fiecare forma, sarati si piparati dupa gust. Dispuneti formele în recipientul Varoma. 4. Pozitionati aroma si fierbeti (coaceti) 8 min. / Varoma / viteza 1. 5. Serviti ouale însotite de batoane de pâine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine prajita spanac unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1143 viz    0 com
1122 viz    0 com
1133 viz    0 com
978 viz    0 com
2347 viz    0 com
1163 viz    0 com
1128 viz    0 com
1210 viz    0 com
1889 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020577 (s)