News Flash:

Ochiuri cu sos picant

26 August 2011
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
Ochiuri cu sos picant
Ingrediente: 8 oua 3 linguri otet de 9 grade 1 lingura de unt 1 lingura faina 250 ml supa de legume 100 ml vin alb 150 g smantana 3 linguri mustar jumatate lingurita de zahar 3 fire de ceapa verde sare piper Mod de preparare: Untul se topeste intr-o cratita. Se presara faina, se amesteca repede si se adauga supa de legume (treptat). Se pun apoi vinul, mustarul, o lingura de otet, zaharul, sare si piper si se amesteca continuu. La sfarsit se adauga smantana. Se fierb 2 litri de apa cu 2 linguri de otet. Cand da in clocot, se reduce intensitatea focului si se toarna incet continutul oualor, fara ca acestea sa se sparga. Dupa 3 minute, se scot cu spumiera pe o farfurie. Se servesc ochiurile cu sos alb si cu rondele de ceapa. sursa articol: http://www.proretete.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala iaurt slab smantana almette rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2045 viz    0 com
1403 viz    0 com
1524 viz    0 com
1211 viz    0 com
2505 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025876 (s)