News Flash:

O supa de fasole asa cum numai bunica stia sa pregateasca - RETETA MAI JOS

2 Martie 2017
31708 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

350-400 gr fasole boabe
3 litri apa
1 lingura faina
1 ceapa medie
3-4 cartofi
1/4 pahar orez
putin piper negru, proaspat macinat
verdeata
sare
30 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

1. Pune fasolea la inmuiat peste noapte, in apa rece.
2. Spala boabele a doua zi, apoi pune-le la fiert. Schimba apa o data sau de doua ori.
3. Intre timp curata ceapa si morcovul si taie-le cubulete.
4. Curata si spala cartofii.
5. Spala orezul in mai multe ape.
6. Pune apa la fiert. In momentul in care da in clocot, pune in oala orezul, cartofii, fasolea si jumatate din morcovi si ceapa. Lasa sa fiarba la foc potrivit, circa 20 de minute.
7. Intre timp caleste restul de morcov si ceapa.
8. Dupa ce s-au rumenit, pune peste ele faina. Amesteca timp de 1 minut.
9. Transfera-le in oala si potriveste de sare si piper. Mai lasa ciorba pe foc cam 7-8 minute.
Serveste-o cu verdeata proaspata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa fasole supa post retete post ciorba fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022031 (s)