News Flash:

O salata mai deosebita - Nu ati mai mancat pana acum asa bunatate

14 August 2017
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 cartofi
400g piept de pui
150g jumatati de nuci
3 oua
100g branza
5 castraveciori murati
1 ceapa mica rosie
ceapa verde pentru decorare
aprox 250g maioneza
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala cartofii bine, se fierb apoi se curata si se dau pe razatoarea mare.
Ouale se fierb tari se curata si se dau pe razatoarea mare.
Pieptul de pui se fierbe si se taie cubulete mici.
Branza se da pe razatoare.
Castravetii si ceapa se taie cubulete.

Montam salata:
Retineti, dupa fiecare strat condimentam cu putina sare si piper si ungem cu maioneza
Primul strat: cartofi
Al 2-lea strat: ceapa
Al 3-lea strat: jumatate din pieptul de pui
Al 4-lea strat: castravetii taiati cubulete
Al 5-lea strat: cealalta jumatate din pieptul de pui
Al 6-lea strat: branza
Al 7-lea strat: oua

Apoi ungem din nou cu maioneza (asta-i partea cea mai grea) si punem jumatatile de nuci. Inainte de-a orna stergem de jur imprejur cu un servet de hartie.
In capat infigem cateva cozi de ceapa verde.
Lasam sa stea la rece 1 ora apoi servim.

preluat de pe haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi nuci branza maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018635 (s)