News Flash:

O reteta usoara de friptura de porc

24 Decembrie 2014
4088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de porc
usturoi
ulei de floarea-soarelui sau unt
cimbru
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea se asaza intr-o cratita sau tava si se unge bine cu grasime sau unt; in cratita se pun 4-5 linguri cu apa si se introduce in cuptorul bine incins. Dupa circa 20 minute, cind s-a format o crusta la suprafata carnii, se pipereaza si se sareaza putin, intorcindu-se din cind in cind, ca sa se rumeneasca uniform si stropindu-se de fiecare data cu sosul. Cind carnea a inceput sa se rumeneasca, se acopera cu un capac, care va retine vaporii formati, mentinandu-i fragezimea. Cind friptura este gata, se adauga in sos 3-4 catei de usturoi taiati felii si o ramura de cimbru, stropindu-se bine cu acest sos. Friptura se serveste cu diverse garnituri sau salate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete usoare friptura porc retete friptura culinar sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014640 (s)