News Flash:

O reteta delicioasa de coaste cu varza de Bruxelles

13 Noiembrie 2013
2452 Vizualizari | 0 Comentarii
O reteta delicioasa de Coaste cu varza de Bruxelles.

Ingrediente:

1 kg coaste de porc
300 g varza de Bruxelles
400 g suc de rosii
2 frunze de dafin
un polonic de supa
jumatate pahar de vin alb
sare
piper
o lingura ulei

Mod de preparare:


Intr-o tigaie de prajit antiaderenta, punem bucatile de coaste, fara ulei, si le lasam la foc mijlociu, invartindu-le des cu ajutorul a doua linguri de lemn. Am pus intr-o farfurie carnea, am aruncat grasima si am spalat tigaia de prajit, apoi am pus o lingura de ulei, am pus din nou pe foc bucatile de coaste, saram, piperam, le imbatam cu jumatatea de pahar cu vin alb. Cand vinul s-a evaporat adaugam varza de Bruxelles taiata in doua, sucul de rosii, frunze de dafin, un polonic de supa (eu am facut-o cu concentrat Knorr), acoperim cu un capac si lasam pe foc cca 15-20 de minute, pana vedem ca varza e frageda. Inchidem aragazul, asezam pe farfurii si servim.

Coaste cu varza de Bruxelles recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1992 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017666 (s)