News Flash:

O reteta ca in Italia - Paste tagliatelle cu smantana si sunca

12 Aprilie 2017
892 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr tagliatelle
1  morcov mic
200 g sunca
100 g mazare
3 linguri smantana
putina menta
4 linguri ulei
piper

Mod de preparare:


Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta.
Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late,se caleste si apoi se adauga menta tocata ( eu am pus menta uscata).
Mazarea se caleste (eu am avut la conserva, daca folositi congelata sa o fierbeti inainte), apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa.
Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii iar deasupra menta tocata.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tagliatelle sunca mazare smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022367 (s)