News Flash:

O reteta altfel de chiftelute

10 Aprilie 2014
1630 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g carne de porc tocata
½ ceapa rosie tocata
1 morcov dat prin razatoare
1 lingurita coriandru
50 g fasole verde tocata marunt
2 linguri ulei de arahide
½ ardei verde tocat marunt
1 lingurita zahar
sucul de la o limeta

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam carnea de porc cu morcovul, fasolea, ceapa, coriandru. Cu mainile modelam 12 turtite groase de 2 cm. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu. Punem turtitele la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Le transferam pe un platou si le acoperim cu folie. Intre timp, amestecam intr-un bol ardeiul cu suc de lamaie, zahar, ulei de arahide. Servim turtitele cu sos.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute porc chiftelute carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1552 viz    0 com
1893 viz    0 com
1162 viz    0 com
1139 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014399 (s)