News Flash:

O placinta minunata din aluat foietaj – umplutura va fi apreciata chiar si de cei mai alintati

6 August 2018
1077 Vizualizari | 0 Comentarii

Surprindeti-va familia cu o gustare deosebita. Daca tot va place sa fiti originali acum aveti la dispozitie reteta celei mai savuroase gustari. Placinta care va va aminti gustul de pizza, nu va va lua mult timp sa o pregatiti si veti ramane satisfacuti de rezultat.

Pregatiti ingredientele pentru umplutura. Taiati pai mozzarella, sunca este deja feliata si rosiile cherry taiati-le in patru. Intindeti foaia de aluat foietaj (in cazul in care nu gasiti rulouri mici de aluat foietaj, puteti taia dintr-o foaie obisnuita dimensiunea de care aveti nevoie).

Puneti primul strat sunca pe mijlocul foii de aluat, lasand liber spatiul de pe lateral. Urmatorul strat puneti mozzarella si mai apoi rosiile. Presarati sarea si oreganul deasupra. Ungeti cu galbenus de ou pe margini ca sa se alipeasca mai bine aluatul.

Inveliti umplutura cu marginile de aluat ramase libere, astfel incat sa se suprapuna una peste alta. Presati putin cu degetele ca sa fiti siguri ca sa alipit bine. Int-o tava tapetata cu hirtie de copt, incepeti sa rulati bucatile de aluat. Alipiti-le bine intre ele in asa fel incat sa obtineti o placinta mare. Ungeti placinta cu galbenus de ou pe toata suprafata si presarati cu seminte de mac.Puneti la cuptor pentru 30 de minute la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019110 (s)