News Flash:

O minune delicioasa de care nu ma mai satur! De mancat in cantitati mari, pe nerasuflate - Chiftelute in sos alb

15 Iunie 2017
14286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru chiftelute:
100 g pesmet
60 g smantana
500 g carne de porc
sare
piper
oregano
2 catei de usturoi
1 ceapa rosie, mica
1 ou
ulei, pentru prajit

Citeste si Cum sa prepari cele mai bune chiftelute de dovlecei cu branza

Pentru sos:
350 ml supa de carne
125 ml smantana
4 linguri amidon
patrunjel

Mod de preparare:

Combini pesmetul cu smantana si lasi cateva minute sa se inmoaie. Adaugi carnea tocata, condimentele, usturoiul pisat, ceapa tocata si oul. Omogenizezi si formezi chiftelele, apoi le prajesti in ulei incins. Le scoti pe servete pentru a se absorbi excesul de ulei.
Pentru sos, pui supa in tigaia in care au fost chiftelele si amesteci. Adaugi smantana, amidonul si amesteci pana cand se ingroasa sosul. Pui chiftelele inapoi in tigaie, le mai lasi 1-2 minute si presari patrunjel tocat.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pesmet ceapa rosie amidon smantana patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019980 (s)