News Flash:

O mancare de care nu te mai saturi. Orez cu carne si legume

25 Iunie 2018
1164 Vizualizari | 0 Comentarii

Aceasta este o reteta de familie, mi-a fost data de o verisoara care o face cu piticii ei, deci este o reteta delicioasa pe care o puteti face cu incredere. Nu aveti cum sa dati gres daca va place orezul si baconul.

De ce ai nevoie: ulei de masline, 1 praz, un ardei gras verde sau rosu, 200 gr bacon, 200 gr carne tocata (de pui, porc,vita) la alegere, sare, piper, 500 gr orez, 1 litru 200 apa.

Cum preparati: Se incinge uleiul intr-o tigaie si intre timp taiem prazul marunt, atat partea alba, cat si partea verde. Se sareaza si se caleste. Se adauga feliutele de bacon, carnea tocata si se prajesc pana capata o culaore aurie impreuna cu ardeiul gras taiat bucatele.

Se adauga boia, piper, sare si se amesteca. Se scoate acest amestec din tigaie si se pune la prajit orezul. Se lasa cateva minute dupa care se adauga intr-o cratita in apa fiarta. Se lasa aproximativ 15 minute pana scade apa, si se adauga baconul, legumele si carnea tocata. Se amesteca si se lasa sa se combine aromele cateva minute, (daca mai are lumea din jurul tau rabdare).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014526 (s)