News Flash:

O gustoasa supa-crema de rosii

6 Februarie 2012
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de rosii
Ingrediente:

3-4 linguri parmezan
2 morcovi rasi
 1 ceapa mare, tocata
  o bucata mica de telina rasa
 1 ardei gras cubulete
 1 pastarnac ras
  2 cutii rosii cuburi (sau 1 kg rosii oparite, decojite si taiate cuburi)
  2-3 fire de busuioc verde
 1 cutie pasta de rosii
  300 ml smantana

Mod de preparare:

Caleste in cateva linguri de ulei de masline ceapa, iar cand se coloreaza adauga morcovii, ardeiul gras, pastarnacul si telina. Calestele pana se patrund putin si muta-le in oala de supa. Adauga 2-3 cani de apa, rosiile cubulete si pasta de rosii si fierbe-le pana la primul clocot.
Ia oala de pe foc,  lasa supa sa se raceasca putin, adauga busuiocul taiat fasii si paseaza totul cu un blender vertical. Adauga smantana si parmezanul si amesteca bine totul.
Se poate servi cu o frigaruie cu crutoane frecate cu ulei de masline si usturoi si rumenite in cuptor.

sursa reteta si fotografie: Supa-crema de rosii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmezan morcovi ceapa telina ardei gras pastarnac rosii busuioc verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023648 (s)