News Flash:

O gusti o data si nu te mai saturi de aceasta reteta - Cartofi la cuptor, cu bacon si cascaval

28 Martie 2017
10679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi (marime medie)
300 g bacon
300 g cascaval afumat
1 legatura de marar
ulei de masline
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

O garnitura absolut delicioasa si extrem de usor de facut. O combinatie de arome simple dar care se imbina perfect, facand din acest fel de mancare una pe care o vei repeta, cu siguranta, des.
Preincalzeste cuptorul.
Curata cartofii, taie-i in 2 si pune-i la fiert 15-20 de minute. Cu 5-10 minute inainte sa scoti cartofii, prajeste bacon-ul. Dupa ce l-ai prajit (nu pana devine crocant, se va face pana la final cand il bagi la cuptor), taie-l in fasii mai subtiri (optional).

Citeste si O prepari o data si devii dependent de ea. Mai rar asa combinatie delicioasa si satioasa

Pune cartofii intr-o tava care nu lipeste, stropeste-i din belsug cu ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper, presara cascaval ras deasupra, apoi bacon-ul si da la cuptor pana cartofii se patrund si bacon-ul se prajeste.
Toaca marar, presara deasupra si mai da la cuptor inca 3 minute.
Serveste fierbinte, ca garnitura sau chiar ca mancare de sine statatoare.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bacon cascaval afumat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023152 (s)