News Flash:

O gustare inedita din rosii proaspete: numai buna pentru carnea fripta

22 Noiembrie 2018
477 Vizualizari | 0 Comentarii

Salsa este sosul traditional mexican din rosii maruntite, care se serveste simplu sau este adaugat in bucatele principale. “Pico de gallo” se traduce ca “ciocul cocosului”. Salsa traditionala trebuie sa contina cele 3 culori ale steagului mexican: verde, alb si rosu. Acest sos colorat este dens, foarte gustos si picant, perfect pentru carne, pui si nachos. Salsa mexicana “Pico de gallo”:

INGREDIENTE: 3 rosii, 2 ardei chili, 1 legatura de coriandru proaspat, 1 ceapa, 1 lime, sare si piper negru macinat dupa gust.

MOD DE PREPARARE: Taiati ceapa si rosiile cubulete. Spalati coriandrul si taiati-l marunt. Curatati ardeii de seminte si taiati-i marunt. Pentru aceasta gustare sunt potrivite 2 tipuri de ardei chili – jalapeno si serrano. Stoarceti sucul de lime. Nu-l inlocuiti cu sucul de lamaie, deoarece veti obtine alt gust. Amestecati toate ingredientele, asezonati cu suc, adaugati condimentele si amestecati bine.
Acoperiti sosul cu capac si dati-l la frigider pentru 20 de minute, ca sa se marineze.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata rosii salata coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014449 (s)