News Flash:

O garnitura mai delicioasa ca asta zau ca nu am mai facut niciodata - Frittata cu broccoli

20 Iunie 2017
586 Vizualizari | 0 Comentarii
frittata cu broccoli
Ingrediente:
 
2 cani de buchetele de broccoli
2 linguri ulei de masline
2 bucati piept de pui
un ardei gras rosu
2 catei de usturoi
3 cepe verzi
8 oua
o jumatate de cana de parmezan ras
o ceasca branza telemea data pe razatoare
sare
piper
 
Mod de preparare:

1. Fierbe bucatile de piept de pui, apoi toaca-le in bucati mai mici.
2. Toaca ardeiul, ceapa si usturoiul.
3. Pune o tigaie pe foc, adauga uleiul, iar dupa ce se incinge, pune bucatelele de broccoli si ardeiul gras tocat marunt. Soteaza-le timp de 5 minute, pana incep sa se inmoaie. Adauga ceapa, usturoiul, bucatelele de piept de pui, sarea si piperul. Lasa-le inca un minut si apoi ia tigaia de pe foc.
4. Intr-un vas mare amesteca bine ouale, adauga branza si parmezanul, apoi legumele din tigaie.
5. Pune toata compozitia intr-o tava de placinta si las-o la cuptor pentru 30-40 de minute.
 
sursa: dietetik
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli cepe verzi oua telemea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025527 (s)