News Flash:

O doamna cu care ma vad zilnic in parc mi-a dezvaluit reteta cu care si-a facut nepotii sa manance legume. Am testat-o! Ce buna iese mancarica de conopida

21 August 2017
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 conopida mare
3 linguri ulei
1 ceapa mare
1 lingura faina
6 rosii mari
1/2 lingurita zahar
pipe
sare
oregano
busuioc
patrunjel si marar tocat

Mod de preparare:

Se desface conopida in buchetele, se spala si se opareste cu apa clocotita, se lasa sa se scurga bine de apa. Ceapa taiata marunt se prajeste intr-o cratita cu uleiul infierbantat, pina se moaie putin, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca putin. Se stinge cu o ceasca de apa, se adauga zaharul, sarea si rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici.
Dupa ce a dat un clocot, doua, se adauga conopida si verdeata si se lasa sa fiarba incet acoperit.
Se condimenteaza si se presara verdeata proaspat tocata. Mancarea trebuie sa fie scazuta si se poate servi calda sau rece.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei faina zahar oregano busuioc marar tocat apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021197 (s)