News Flash:

O delicioasa placinta de mere

7 August 2012
2823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg mere
1 ou
180 g lapte
150 g zahar
2 buc. aluat foietaj
120 g cereale cu miere si scortisoara

Mod de preparare:

Se curata merele, se razuiesc si se pun la calit cu cerealele, zaharul si laptele timp de o jumatate de ora. In acest timp se unge cu ulei o tava si se tapeteaza cu faina. In momentul in care e gata compozitia de mere se pune o foaie de aluat in tava, apoi se toarna. Se asaza a doua foaie, se unge uniform cu ou si se da la cuptor pentru 20 de minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere lapte zahar aluat foietaj tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033227 (s)