News Flash:

O delicioasa ceafa de porc in foietaj

12 Aprilie 2013
1684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bucata ceafa de porc
400 g foietaj
250 g kaiser
2 cepe
unt
2 oua
1 pahar vin alb sec
putin lapte
1 legatura patrunjel
boia dulce sau iute
coriandru
susan
sare
piper

Mod de preparare:

Condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper, coriandru si boia. Topeste intr-o cratita untul si rumeneste bine carnea pe ambele parti, apoi scoate carnea de porc si inabuse in acelasi unt ceapa taiata marunt si kaiserul cubulete.
Apoi adauga peste vinul si lasa-le sa mai fiarba putin. Dupa ce au fiert, ia-le de pe foc si adauga verdeata taiata marunt si un ou, apoi amesteca bine.

Intinde foia de aluat si adauga jumatate din compozitie, iar la mijloc asaza carnea, apoi acopera cu aluat, incat sa fie bine inchisa. Unge aluatul cu ou amestecat cu o lingura de lapte, apoi pune-l la cuptor 20 de minute.
Ceafa de porc in foietaj se serveste rece, ca atare, sau cu o salata de legume proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foietaj kaiser patrunjel boia dulce coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4489 viz    0 com
1941 viz    0 com
1253 viz    0 com
1282 viz    0 com
1446 viz    0 com
1970 viz    0 com
1407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018194 (s)