News Flash:

O delicioasa budinca de paste

10 Februarie 2012
6675 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste
Ingrediente:

250-300 gr paste
500 gr branza de vaci
3 oua
zahar vanilat
100 gr zahar
   
Mod de preparare:
  
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un caston amestecam branza de vaci, ouale, zaharul si zaharul vanilat. Scurgem pastele de apa si le amestecam cu compozitia de branza. Ungem o tava mica cu unt sau ulei si le bagam in cuptor la foc mic pentru 30-40 min.
Budinca de paste pregatita de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste oua zahar vanilat zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3405 viz    0 com
2642 viz    1 com
2384 viz    0 com
3879 viz    0 com
2922 viz    0 com
3093 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013914 (s)