News Flash:

O combinatie reusita si vei avea o cina pe cinste! Chiftelute de pui cu sos de marar

20 Iunie 2017
2329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 ceapa mica
1 catele de usturoi
1 legatura marar verde
1 ou
1 felie de paine veche de o zi
sare
piper
150 ml smantana

Mod de preparare:


Tocam carnea de pui, la fel si usturoiul, ceapa si cateva fire de marar. Felia de paine o inmuiem in apa si o stoarcem bine apoi o zdrobim. Punem intr-un bol ingredientele, adaugam oul, sare, piper si amestecam bine.
Cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Nu le-am dat prin faina sa nu fie asa grele.
Le scoatem pe un servet de hartie .
Intr-o craticioara punem putin ulei. Separat amestecam smantana cu o lingura de faina si 150 ml lapte . Punem chiftelele in uleiul incins , adaugam amestecul de smantana si amestecam usor. Potrivim de sare si adaugam marar verde tocat.
Lasam 1 minut la foc mic si apoi servim . Eu am facut o garnitura de orez, dar merge la fel de bine cu piure de cartofi sau paste.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

marar verde paine smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019513 (s)