News Flash:

O combinatie cu care mi-am rasfatat familia la amiaza. Am pus cartofi si carnaciori intr-o tava. Uite ce a iesit la final. Reteta mai jos

23 Martie 2017
2917 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

4 cartofi rosii
2 cepe rosii micute
5 linguri smantana acra
1 lingura boia dulce
1/2 lingurita piper macinat
sare
100 g cascaval ras
carnat semiafumat subtire

Citeste si

Mod de preparare:

Cartofii i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la fiert impreuna cu ½ lingurita sare, iar cand a fost clocotita am adaugat rondelele de cartofi si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am scos cartofii cu o paleta, si i-am pus intr-un castron. Peste cartofi am adaugat piper, boia, smantana si ceapa taiata julien, amestecand usor. Intr-un vas de ceramica uns cu ulei, am asezat rondelele de cartofi si sosul format, deasupra am pus carnatii si am dat tava la cuptor pentru jumatate de ora.

Dupa acest timp carnatii s-au copt frumos, i-am scos intr-o farfurie, iar deauspra cartofilor am presarat cascavalul ras. Am pus carnatii cu partea necoapta deasupra si am dat din nou la cuptor pentru vre-o jumatate de ora.

sursa: sim0na-world

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii smantana acra cascaval carnat semiafumat citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020595 (s)