News Flash:

O ciorbita ca la mama acasa - Cu carne de vita si legume din gradina, nu din sera

10 Aprilie 2017
3064 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g carne manzat
1 ardei gras galben
1/2 ardei capia rosu
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa potrivita
2 rosii coapte
bors
delikat
sare
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Carnea am spalat-o bine, schimband de mai multe ori apa. Rosiile le-am oparit in apa cu sare. Am pus carnea la fiert in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fierta, am taiat-o bucati mici, iar zeama am strecurat-o.
In zeama strecurata am adaugat legumele tocate marunt si carnea taiata bucati. Am lasat sa fiarba timp de cca 30 min.

Citeste si

Rosiile le-am curatat de coaja si le-am dat prin razatoarea mare. Am adaugat rosiile la ciorbita si am mai lasat sa fiarba 10 min.
Am adaugat delikatul, borsul, iar dupa cateva clocote am pus si patrunjelul tocat marunt.
Am servit ciorbita cu smantana si ardei iute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne manzat ceapa rosii coapte citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020073 (s)