News Flash:

O bunatate la cina - Legume la cuptor cu rozmarin

30 August 2017
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
3 dovlecei
3 cepe mai mici
1/2 de telina
3 rosii
2 ardei grasi
300g ciuperci
5-6 catei de usturoi
4-5 rondele de ardei iute
putin rozmarin
ulei

Mod de preparare:

Taiem dovlecelul, vanata, telina cuburi mai mari, cepele le curatam si le taiem in sferturi, rosiile felii mai mari, ciupercile sferturi. Usturoiul il curatam si-l lasam asa. Ungem o tava mare cu ulei de masline, apoi asezam legumele alandala, printre ele punem cateii de usturoi, deasupra mai punem putin ulei, si presaram cateva ace de rozmarin.
Condimentam cu sare, punem si rondelele de ardei iute si coacem 15 minute in cuptorul incins.

Servim cu putin parmezan presarat deasupra sau cu garnitura de ceafa.

preluat de pe haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata telina ardei grasi usturoi ardei iute rozmarin parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1839 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023633 (s)