News Flash:

O altfel de reteta: clatite umplute cu mascarpone si crab

14 Noiembrie 2014
1855 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru clatite:
1 ceasca faina
1/2 lingurita sare
1 ou
1 cana lapte

Pentru umplutura:
1 si 1/2 linguri mascarpone
2 linguri carne de crab
1 lingura de suc de lamaie
1 lingurita coaja rasa de lamaie
1/2 lingurita piper cayenne (rosu)
1 fir de arpagic verde tocat marunt (ceapa verde)

Mod de preparare:

Prepara mai intai umplutura: amesteca toate ingredientele intr-un bol, acopera-l si pune-l deoparte, pana cand termini de facut clatitele.

Intr-un bol separat, adauga faina, sarea, oul si incepe sa torni laptele treptat, pana cand ajungi cu aluatul de clatite la textura potrivita. Este posibil sa nu fie nevoie sa folosesti toata cantitatea de lapte.

Pune la incins o tigaie nonaderenta (lata) si toarna clatitele, cu ajutorul unui polonic. Intinde aluatul pe toata suprafata tigaii si asigura-te ca fiecare clatita se rumeneste si pe o parte si pe cealalta. Scoate-le pe un platou. Pune umplutura pe mijlocul unei clatite, ruleaz-o si apoi tai-o oblic de la jumatate. Procedeaza la fel cu fiecare clatita. Presara arpagic proaspat tocat pe deasupra si da iama in aceste delicatese "arogante".

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite mascarpone retete crab retete culinar mancare sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013826 (s)